temel38 yazdı:belki bi amacim vardi, begenmedigsen silebilirsin..
terbiyesizligin anlami yok amacin varsa acik acik yazarsin ....
Task Public Basvuru | No-Limit.38
Forum kuralları
Burada başlık açmadan önce lütfen kuralları oku: TASK.pub ve TASK.war başvuru kuralları
26 mesaj • 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) • 1, 2, 3
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38
terbiyesizligin anlami yok amacin varsa acik acik yazarsin .... I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38amaci daha basvurusunun cevaplanmamasi galiba.... yani 2010 ekim baska bi nedeni olamaz
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38o tabiki .. de member alinmiyor diye Mesaj yayinlanmisdi ...
I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38bilmeden konusuyorsun..
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38
merak etme bu clanda olan biten herseyden senden iyi ve cok haberim var . özelden edede konusduysan yücelle orasi baska ozaman özelden konusmaya devam edersin Uzatmayin SACMA spamm yapmayin CLOSED ! I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: Task Public Basvuru | No-Limit.38Bence burdaki gorusme konusma bitti, ben herzamanki gibi kendim belirtirim ne nasil olacagini, hic kimsenin karismasina luzum yok cunku hizlandirmiyor benim kararlarimi.
Hic kavga/sorun/terbiyesizlik/saygisizliga gerek yok. Daha spam veya konu disi gorusmeler olursa aninda warning verilir.
26 mesaj • 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) • 1, 2, 3
Benzer başlıklar
Kimler çevrimiçiBu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|