TASK|w Basvuru Woody
Forum kuralları
Burada başlık açmadan önce lütfen kuralları oku: TASK.pub ve TASK.war başvuru kuralları
18 mesaj • 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2
Re: TASK|w Basvuru Woodyyucel abi karar verdigi an ilk buraya yazar woody.. sabir et kuzum biraz.. acelen ne?
Re: TASK|w Basvuru Woodycavap alamadim ?? of ben ik niet goed genoeg ofzo ? bari bisey diyin
It's MIEP MIEP WOOOOOOOOOODY
Re: TASK|w Basvuru WoodyGoremedigim icin daha karar vermedim, hele mac yonteminden hicbirsey gormedigim icin karar vermek zor.
Re: TASK|w Basvuru Woodysende hep war oynadiyin zaman babam hep eve geliyo en dan kan ik niet spiele
Re: TASK|w Basvuru Woodyyok oynarim ama sen hep 10:00 o aralarda oynuyon ozaman ben yatakdayim ha niye basvurdum biz bazen leri ogle (middag) lerde oynuyoz onun icin basvuru yaptim
Re: TASK|w Basvuru WoodyTamamda Woody, Official matchler zaten 10:00 civari oynanacak.. Dedigim gibi ne anlami var War-teame basvurmaya?
Re: TASK|w Basvuru WoodyBasvuru kabul edilmedi. Yanlis anlama, azcik yasin gelissin ve daha gec saatlerde oynayabildiginde war-teame yeniden basvuru yapabilirsin.
18 mesaj • 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2
Benzer başlıklar
Kimler çevrimiçiBu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|