ROCCAT GUI V3 (Config)
20 mesaj • 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)woody sen bi warningi hak ettin ... vac yersek yeriz basligin harici yazilarla milleti kiskirtma ...
I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)ben downlaod ettiydim ama sildim woody nin dediklerinden sonra ,ona guveniyorum
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)^^
Roccat'in hazirlamis oldugu config'e ben gozum kapali guvenirim, yeterki Roccat'in sitesinden indir, baska bir yerden indirme. VAC ban yemezsin
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)
. . . YORUMSUZ ... I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)
Aynen Yavuz abi bende zaten Offical Config oldugu icin Review yapdim : ) 100 de 100 güveniyorum .. Tekrar söylüyorum Esl PRO Series Sampiyon Takiminin (MTW) Sponsoru yani PROFESSIONEL bir cfg zorlayan yok kullanmak zorunda degilsiniz ...Benim icin süper cfg paylasim yapdim gg++ I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)noob woody koca firmanin cfg sinden vac ban yicenmi sandin bundan yemezsin ama skins den yersin
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)YAW BANANE INDIRSEN INDIR BEN BITEK DEDIM BEN SIZ OLSAM INDIRMEM NOYLUR NOLMAZ
OYUNUN ORGINALIYY BOZULUR BIDE VAC BAN YIYE BILIRSIN It's MIEP MIEP WOOOOOOOOOODY
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)Bir daha soyluyorum VAC ban yiyemezsin bu cfg'le. Guzel, soyluyorsun Woody ama oylesine atiyorsun. Cfg'nin icerigine bakarak, anlayarak soylesen tamam diyecegim, ama senin su an soyledigin bos soz.
Bir de bagirmana gerek yok. CAPS LOCK dugmesi kapanmiyor mu? Yoksa SHIFT mi takilip kaldi?
Re: ROCCAT GUI V3 (Config)cfg de yeni incelemeler yapdim ve reklamlari silmenin yolunuda buldum sag da sol da cok reklam var bi dokunma ile oyunu penceresini kücültüp firefox aciliyor Roocat in sayfasi aciliyor bunu kaldirmanin yollarini buldum.. oyunun acilma süresi ve acilirken takilma sorunu vardi ortadan kalkdi hala tavsiye ediyorum ilgilenlere ...
I´m HanniBaL , The KinG from [TASK] - Clan !!!
![]()
20 mesaj • 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2
Benzer başlıklar
Kimler çevrimiçiBu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|