Ramazan.
28 mesaj • 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) • 1, 2, 3
Re: Ramazan.insallah hemen ilesir allah yardimcisi olsun ramazanin
Re: Ramazan.Ben dun Duyunca Cok kotu Oldum
Olay yeri zaten cizilmis Felan , polis Arastirmis yanina Gidecektim Ama Utrecht de Ama Allaha sukur durumu Dunkunden iyimis arkadaslar Acil sifalar diliyorum Ramazan"a ( engin abiye ) Ins onu Gine Bir kac Hafta sonra Aramizda Goruruz Veya Duyariz [TASK] RazeR ^ GALATASARAY
Re: Ramazan.arkadaslar ben dun aksam Utrecht te hastaneye gittim ve ramazani gurdum.
ramazan'i yogun bakimina (IC en nog wat) getiriyorlardi ve o arada gurdum. doktorlar demiski : 2 ribben kappot, schedel'da biraz kiriklar var ve cene'de var biraz kiriklik ve guzu biraz sismis. doktarlar dedi ki simdilik hayat durumu STABIEL (turkce sini bilmiyom) ve beyin kanamasi yok ( kafasinla yere dusmustu ). Gecmis olsun diyorum Ramazan'a ALLAH yardimcisi olsun It's MIEP MIEP WOOOOOOOOOODY
Re: Ramazan.arkadaslar gectigimiz hafta ramazanin yanina gittim hasteneye.
arkadasimizin durumu iyi di normal oda ya alindi . hatta bugun onunlan chat yapiyordum msn de yani gittikce iylesmeye basliyor . yani durumu iyi iciniz rahat olsun
Re: Ramazan.yeni bilgiler icin cok sagol captoin..umariim kucuk kardesimiz iyidir...
28 mesaj • 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) • 1, 2, 3
Benzer başlıklar
Kimler çevrimiçiBu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|